Mariska Pol-Buren - Oncospecialist (BIG19048261504)

In december 1997 aan de Leidse Hogeschool heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond. Direct na de studie ben ik in deze praktijk komen werken. Vanwege mijn interesses en werkgebied heb ik diverse na- en bijscholingscursussen gedaan zoals medical taping,
zwangerschapsbegeleiding, schouderproblematiek en diverse beweegprogramma's.

Vanwege de toenemende vraag naar begeleiding voor mensen die kanker hebben of hebben gehad ben ik me enkele jaren geleden gaan specialiseren in de fysiotherapie rondom de patiënt met kanker. Daarvoor volg ik op dit moment een masteropleiding ‘fysiotherapie en oncologie’. In deze opleiding leer ik alle aspecten rondom de patiënt met of na kanker, hierbij kan men denken aan revalidatie na kanker om weer aan het werk te kunnen of weer de dagelijkse activiteiten op te pakken, begeleiding tijdens chemotherapie of radiotherapie en begeleiding van patiënten in de laatste levensfase. Tevens ben ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke kennis rondom fysiotherapie en oncologie. Inmiddels heb ik mij ook, net als mijn collega Margré Booij, gespecialiseerd in de oedeemtherapie en kunnen we binnen de praktijk een compleet pakket bieden voor de patiënt met kanker.

In onze praktijk kunt u mij overal tegenkomen. Naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen (de 1:1 behandelingen in de behandelkamer) ziet u mij ook in de verschillende revalidatiegroepen in de zaal, begeleid ik FiTT- en spinninggroepen en ben ik op vrijdagochtend te vinden in de praktijk in Oosterend waar we ook een behandelruimte hebben.

U vindt ons hier

FiTT Den Burg
Schoorwal 59
1791 HM Den Burg - Texel

U kunt ons bereiken via

Telefoon: 0222 - 314 968
E-mailadres:

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op

Maandag Dinsdag Donderdag : 08.00-16.30 uur

Woensdag Vrijdag : 08.00-12.30 uur 

Tevens kan ons antwoordapparaat ingesproken worden zodat wij zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen

FiTT Texel - mensen in beweging te brengen en houden

teksten en foto's: FiTT Texel © 2014