Psychologie

Psychologe Evelien van Wijk, de psycholoog verbonden aan het Centrum voor Fysiotherapie, staat geregistreerd bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en is in 1995 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Na de intake van één à twee zittingen volgt een diagnose en een voorstel tot verwijzing of eventueel nog een aantal gesprekken om te werken aan de problemen. Voorbeelden van die problemen zijn bijvoorbeeld: een lichte depressie, burn-out of overspannenheidklachten, verlies (van personen, lichaamsfuncties, werk), moeite hebben met het omgaan met een ingrijpende gebeurtenis. De inhoud van de gesprekken is afhankelijk van de persoon en zijn hulpvraag, maar kan bijvoorbeeld gericht zijn op omgaan met stress, hoe deel ik mijn tijd in, hoe ga ik om met collega's, vrienden, familie.

Lees meer...

Re-integratie

Fysio-R is bedoeld voor die cliënten die op dit moment niet in staat zijn hun werkzaamheden optimaal uit te uitvoeren als gevolg van een fysieke beperking. Ook wordt er in dit product gekeken naar de eventuele disbalans tussen fysieke belasting en de "mentale belastbaarheid".

In opdracht van de VFN (nu Het Gezonde Net - www.hetgezondenet.nl) is dit product ontwikkeld zodat iedere FysioSport consultant dit re-integratie programma kan aanbieden.

Er wordt gewerkt met klantgerichte vragenlijsten. Het product Fysio-R zoals dat nu is, is niet het eindproduct, maar zal in de loop van de tijd aangepast blijven worden aan de op dat moment geldende eisen en wensen.

Lees meer...

fysio.jpg

U vindt ons hier

FiTT Den Burg
Schoorwal 59
1791 HM Den Burg - Texel

U kunt ons bereiken via

Telefoon: 0222 - 314 968
E-mailadres:

Wij zijn telefonisch bereikbaar op

Maandag t/m donderdag: 08.00-16.30 uur
Vrijdag: 08.00-12.30 uur

 

Tevens kan ons antwoordapparaat in gesproken worden zodat wij zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen

FiTT Texel - mensen in beweging te brengen en houden

teksten en foto's: FiTT Texel © 2014