Buitensporten met Wessel Kiltz

Hallo leden van FITT

Helaas mogen we nog steeds niet onze deuren voor binnen sporten openen maar er mag gelukkig wel weer buiten gesport worden in groepjes van vier personen! Deze sportmogelijkheid wordt aangeboden in twee varianten. Overdag is de training in het bos en in de avond zijn de trainingen (uiteraard voor de avondklok) op de parkeerplaats bij FITT.

De trainingen in het bos duren één uur waarin we lopend een route wandelen en daarin op verschillende plekken lichaamsoefeningen uitvoeren zoals een kniebuiging of een lunge.
Op sommige dagen zullen er ook elastieken meegenomen worden om aan de hand daarvan verschillende spiergroepen te prikkelen.

De avondtrainingen duren zo’n 45 minuten tot 60 minuten. Dit hangt af van de intensiteit van de oefeningen. Voor de avondtraining wordt er momenteel met losse gewichten een circuittraining gehouden van ongeveer 10 tot 12 oefeningen die op basis van tijd worden uitgevoerd. Wanneer deze oefeningen achterelkaar uitgevoerd zijn wordt er een loopje gemaakt richting de parkeerplaats achter de politie/brandweerkazerne en weer terug naar FITT. Dit was de eerste ronde en vervolgens doen we er nog twee.

Voor de deze buitentrainingen zijn nog een aantal plaatsen vrij om toch nog te kunnen sporten. Het wordt langzaam alweer langer licht en mooier weer en dan is het heerlijk om buiten in beweging te zijn. Opgeven voor het buitensporten kan via:

Geef hierbij even aan voor welke training je je opgeeft. Dus de training in het bos (overdag) of op de parkeerplaats bij FITT (avond).

Ik hoor graag van jullie.

Wessel Kiltz

 

onco.jpg

U vindt ons hier

FiTT Den Burg
Schoorwal 59
1791 HM Den Burg - Texel

U kunt ons bereiken via

Telefoon: 0222 - 314 968
E-mailadres:

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op

Maandag Dinsdag Donderdag : 08.00-16.30 uur

Woensdag Vrijdag : 08.00-12.30 uur 

Tevens kan ons antwoordapparaat ingesproken worden zodat wij zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen

FiTT Texel - mensen in beweging te brengen en houden

teksten en foto's: FiTT Texel © 2014